• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



01 luty 2023

Sprawozdania w zakresie F-GAZÓW i SZWO do...

31 styczeń 2023

Audyt Komisji Europejskiej w Polsce w zakr...

26 styczeń 2023

Walka z nielegalnymi praktykami rynkowymi

25 styczeń 2023

Spotkanie w MFiPR na temat aktualizacji Wy...

25 styczeń 2023

Sympozjum EFSA dot. żywności pochodzenia k...

25 styczeń 2023

Zmiany w programie azotanowym

24 styczeń 2023

Bezpieczeństwo żywnościowe i odporność eko...

23 styczeń 2023

Berlin: Światowy Szczyt Ministrów Rolnictw...

23 styczeń 2023

Biała księga EIT Food na temat dywersyfika...

20 styczeń 2023

Handel i klimat: UE i kraje partnerskie in...

19 styczeń 2023

Projekt ustawy o Planie Strategicznym dla...

19 styczeń 2023

RASFF, czyli jak ostrzega sanepid

 

< 1 ... 14 15 16 17 18 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo