• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



04 listopad 2022

Relacja z konferencji Informowanie i rekla...

28 październik 2022

"Zielona transformacja polskiego rolnictwa"

27 październik 2022

Marnotrawienie żywności - opublikowane dan...

24 październik 2022

Dioksyny i dioksynopodobne PCB w produktac...

24 październik 2022

Jakość handlowa mięsa i jego przetworów w 2022 r.

21 październik 2022

Jakość handlowa ziemniaków

11 październik 2022

Dotacje na opracowanie innowacyjnych rozwi...

05 październik 2022

Fakty na temat wykorzystania kwasów tłuszc...

05 październik 2022

Komunikat GIW - wyniki badań w związku zwy...

27 wrzesień 2022

Food-Lex nr 3/2022

27 wrzesień 2022

Publikacja zawiadomienia Komisji w sprawie...

26 wrzesień 2022

Konieczność uznania produkcji żywności za...

 

< 1 ... 18 19 20 21 22 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo