• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



22 wrzesień 2022

Projekt opinii naukowej EFSA w sprawie dop...

21 wrzesień 2022

Dowiedz się więcej o oznaczeniach geografi...

19 wrzesień 2022

Konferencja "Informowanie i reklama produk...

16 wrzesień 2022

Nowy wiceminister w MRiRW

16 wrzesień 2022

Zaktualizowane wytyczne unijne dotyczące s...

15 wrzesień 2022

Substancje i surowce roślinne, które nie p...

14 wrzesień 2022

Konferencja "Informowanie konsumentów o pr...

13 wrzesień 2022

Konsumenci i biznes gotowi na wdrożenie sy...

12 wrzesień 2022

Jakość handlowa pieczywa w 2022 r.

02 wrzesień 2022

Maciej Merkisz nowym zastępcą Głównego Ins...

26 sierpień 2022

Produkcja żywności i napojów w Polsce jest...

11 sierpień 2022

Apel do Premiera w sprawie prądu, gazu i węgla

 

< 1 ... 19 20 21 22 23 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo