• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



11 sierpień 2022

Kampania EFSA "Wybieraj bezpieczną żywność"

10 sierpień 2022

Jakość handlowa dań azjatyckich w 2022 r.

10 sierpień 2022

UOKiK bada nieprawidłowości w dostawach pr...

09 sierpień 2022

Jakość handlowa napojów bezalkoholowych w 2022 r.

01 sierpień 2022

Relacja z konferencji 'Produkcja żywności...

27 lipiec 2022

Dodatki w domu wariatów

21 lipiec 2022

Tłumaczenie Kodeksu Żywnościowego CXC 80-2...

13 lipiec 2022

Niskokaloryczne substancje słodzące a kont...

12 lipiec 2022

Rada Ministrów przyjęła Strategię Produkty...

07 lipiec 2022

Gospodarowanie odpadami wczesne ostrzegani...

07 lipiec 2022

Konferencja "Produkcja żywości - kwestie i...

05 lipiec 2022

Dopuszczenie poliwinylopyrolidonu (E 1201)...

 

< 1 ... 20 21 22 23 24 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo