Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego, 23 marca 2023 r.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”, która odbędzie się w dniu 23 marca 2023 r. w godz. 10:00-14:00 na platformie ZOOM.
Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR.


Informacja na temat konferencji kliknij tutaj

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj


Program:

 

  • Wyzwania związane z wdrożeniem dyrektywy work-life balance
    Marcin Stanecki, Dyrektor Departamentu Prawa Pracy Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej
  • Zmiany w zakresie prewencyjnych badań trzeźwości pracowników oraz na zawartość narkotyków
    dr Magdalena Rycak, radca prawny w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
  • Nowe zasady wprowadzania i stosowania pracy zdalnej  
    dr Artur Rycak, adwokat w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
  • Zmiany w umowach na czas określony i umowach na okres próbny
    Anita Gwarek, Departament Prawny Głównego Inspektoratu Pracy
  • Zatrudnienie cudzoziemców
  • r.pr. Magdalena Osińska - Dyrektor działu Prawnego PFPŻ ZP
  • Rola lidera w zmiennej rzeczywistości
  • Andrzej Borczyk, Dyrektor Zarządzający HR, CCC Group
     

Zapraszamy do udziału w konferencji!

 

 

Kontakt:

Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa