kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
Akademia Prawa Żywnościowego, 25-26 maja 2022 r.
Nowe regulacje prawne w zakresie ochrony konsumentów. Podwójna jakość produktów
Witaminy - nazwy w wykazie składników
12 maj 2022
Jakość handlowa żywności oferowanej w cate...
05 maj 2022
Przewodnik dla przedsiębiorstw ws. wsparci...
04 maj 2022
Nieuczciwe wykorzystywanie przewagi kontra...
Prawo żywnościowe
25 kwiecień 2022
Owady jako żywność nowe szanse i wyzwania
19 kwiecień 2022
Materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością. Papierowe...
07 kwiecień 2022
Kryteria mikrobiologiczne. Rozporządzenie UE 2073/2005 co...
Prawo ogólnogospodarcze
25 marzec 2022
Przewaga kontraktowa nowe przepisy, praktyka roku 2021 i...
19 styczeń 2022
Reklamy, promocje, akcje marketingowe prowadzone przez pr...
28 grudzień 2021
Nowe regulacje prawne w zakresie ochrony konsumentów. Pod...
Środowisko
25 kwiecień 2022
Polskie firmy będą tracić i wypadać ze światowych łańcuch...
30 marzec 2022
Oświadczenia środowiskowe (green claims) - przepisy, wyty...
22 luty 2022
Sprawozdania w zakresie F-GAZÓW i SZWO do Bazy Danych Spr...
Nowe przepisy
14 kwiecień 2022
Akademia Prawa Żywnościowego, 25-26 maja 2022 r.
08 kwiecień 2022
Nowe regulacje prawne w zakresie ochrony konsumentów. Pod...
01 kwiecień 2022
Witaminy - nazwy w wykazie składników
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz