kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
Dopuszczona do stosowania lecytyna owsiana w wyrobach kakaowych i czekoladowych
Konferencja "Produkcja żywości - kwestie istotne dla przedsiębiorców" 28.07.2022 r.
Wiceminister Jacek Ozdoba o systemie kaucyjnym
29 czerwiec 2022
Food-Lex nr 2/2022 - aktualnie najważniejs...
21 czerwiec 2022
Relacja z Akademii Prawa Żywnościowego 25-...
17 czerwiec 2022
Lepsze gospodarowanie składnikami odżywczy...
Prawo żywnościowe
25 kwiecień 2022
Owady jako żywność nowe szanse i wyzwania
19 kwiecień 2022
Materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością. Papierowe...
07 kwiecień 2022
Kryteria mikrobiologiczne. Rozporządzenie UE 2073/2005 co...
Prawo ogólnogospodarcze
25 marzec 2022
Przewaga kontraktowa nowe przepisy, praktyka roku 2021 i...
19 styczeń 2022
Reklamy, promocje, akcje marketingowe prowadzone przez pr...
28 grudzień 2021
Nowe regulacje prawne w zakresie ochrony konsumentów. Pod...
Środowisko
25 kwiecień 2022
Polskie firmy będą tracić i wypadać ze światowych łańcuch...
30 marzec 2022
Oświadczenia środowiskowe (green claims) - przepisy, wyty...
22 luty 2022
Sprawozdania w zakresie F-GAZÓW i SZWO do Bazy Danych Spr...
Nowe przepisy
01 lipiec 2022
Dopuszczona do stosowania lecytyna owsiana w wyrobach kak...
01 lipiec 2022
Nowa ustawa o rolnictwie ekologicznym i produkcji ekologi...
20 czerwiec 2022
Konferencja "Produkcja żywości - kwestie istotne dla prze...
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz