• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



28 kwiecień 2022

Raport EEA - Odpady komunalne i recykling

28 kwiecień 2022

Woda przeznaczona do picia - lista obserwa...

27 kwiecień 2022

Enzymy w procesie produkcji substytutów ka...

21 kwiecień 2022

Jakość handlowa tłuszczów spożywczych w 2021 r.

20 kwiecień 2022

The Foodies Nagrody za zrównoważony rozwój MŚP

14 kwiecień 2022

Prawo podatkowe - nowe wyzwania dla przed...

14 kwiecień 2022

Akademia Prawa Żywnościowego, 25-26 maja 2...

14 kwiecień 2022

Decyzja GIJHARS i GIS ws. elastycznego zna...

14 kwiecień 2022

Spotkanie on-line organizowane przez GIJHA...

13 kwiecień 2022

Raport EFSA: Pozostałości pestycydów w żywności

08 kwiecień 2022

FAO: Międzynarodowe i krajowe strategie re...

06 kwiecień 2022

Znakowanie żywności a sytuacja w Ukrainie...

 

< 1 ... 22 23 24 25 26 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo