Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców, 16 listopada 2023 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji pt.: Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 16 listopada 2023 r. w formule on-line na platformie ZOOM.
Informacja na
temat konferencji kliknij
tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij
tutaj
Program:
- Aktualizacja informacji na temat prac
legislacyjnych z zakresu zanieczyszczeń żywności
Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH –
Państwowy Instytut Badawczy -
Wymagania mikrobiologiczne pod kątem
praktycznym w produkcji żywności
Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
-
Tabliczka mnożenia korzyści - od standardowej
usługi do kompleksowego wsparcia branży spożywczej
Zbigniew Florczuk, Climbex (Grupa Impel), Katarzyna Jerzak, Grupa
Impel -
Specyfikacje i znakowanie dodatków do żywności
- kwestie wymagające uwagi ze strony przedsiębiorców stosujących dodatki w
swoich wyrobach
Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH –
Państwowy Instytut Badawczy
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich
przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie
dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji,
badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek
Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
pełna lista aktualności
|