kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
16 kwiecień 2024
Apel do Premiera Donalda Tuska o pilne wdr...
04 kwiecień 2024
Poznaj aktualne przepisy z "Akademią Food-...
04 kwiecień 2024
Zespół IJHARS ds. zwalczania oszustw żywno...
Prawo żywnościowe
09 kwiecień 2024
Nowoczesne technologie: Poznaj nowe źródła i systemy prod...
05 kwiecień 2024
Dyrektywy śniadaniowe. Projektowane zmiany w zakresie ety...
07 marzec 2024
W którym kierunku zmierzają prace Sekcji Branżowej do spr...
Prawo ogólnogospodarcze
08 marzec 2024
Zwiększenie ochrony konsumentów w cyfrowym świecie wynika...
11 październik 2023
Cyberprzestępczość w sektorze żywnościowym
10 październik 2023
Nowelizacja ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów,...
Środowisko
01 marzec 2024
Biogaz szansą na zrównoważony rozwój przemysłu rolno-spoż...
28 listopad 2023
Nowe obowiązki opłatowe dla sektora spożywczego w związku...
01 sierpień 2023
Mikroplastiki w artykułach spożywczych. Przegląd bezpiecz...
Nowe przepisy
14 sierpień 2023
Stan prawny bisfenolu A oraz aktualne prace, w tym nowa o...
08 grudzień 2022
Limity substancji perfluoroalkilowych w niektórych środka...
05 grudzień 2022
Ekstrakty zielonej herbaty - opublikowane rozporządzenie KE
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz